Fietstrailers


Croozer biedt u 4 type multifunctionele kinderwagens, een trailer voor huisdieren en een type voor het vervoeren van goederen.

Onze kinderfietsaanhangers onderscheiden zich slechts door twee kenmerken in hun standaarduitrusting.De gepatenteerde Croozer AirPad® vering en het geïntegreerd sensor-licht vind je alleen bij de Kid Plus.Het framesysteem, de uitrusting en de kwaliteit van de verwerkte materialen zijn bij beide modellen compleet hetzelfde.Kid en Kid Plus modellen zijn verkrijgbaar als eenzitter en tweezitter.

Kid for 1

Bekijk product

Kid for 2

Bekijk product

Kid plus for 1

Bekijk product

Kid plus for 2

Bekijk product

Croozer Dog XL

Met de Croozer Dog XL neem je je hond veilig met je mee. Door de met ritssluiting beveiligde opening geniet je huisdier van de frisse lucht én blijf je als baasje altijd binnen het gezichtsveld.

De Dog XL is speciaal ontworpen voor het vervoeren van grote en zware honden. Deze Croozer is ruim, met een bijzonder lage en brede instap.

Bekijk product

Croozer Dog L

Met de Croozer Dog L neem je je hond veilig met je mee. Door de met ritssluiting beveiligde opening geniet je huisdier van de frisse lucht én blijf je als baasje altijd binnen het gezichtsveld.

De Dog L is speciaal ontworpen voor het vervoeren van middelgrote honden. Deze Croozer is ruim, met een bijzonder lage en brede instap.

Bekijk product

Croozer Dog XXL

Met de Croozer Dog XXL neem je je hond veilig met je mee. Door de met ritssluiting beveiligde opening geniet je huisdier van de frisse lucht én blijf je als baasje altijd binnen het gezichtsveld.

De Dog XXL is speciaal ontworpen voor het vervoeren van de grootste honden. Deze Croozer is ruim, met een bijzonder lage en brede instap.

Bekijk product

Cargo

De Croozer transportaanhanger kun je voor vanalles gebruiken.In de grote binnenruimte is genoeg plek voor een krat frisdrank plus alle wekelijkse boodschappen. Vrienden van tochten of grote fietsreizen waarderen de eigenschappen die de aanhanger geschikt maken voor lange tochten: tegen spatwater beschermd, tegen diefstal af te sluiten en eenvoudig te reinigen.


Bekijk product