Cykell logo - icon
Cykell logo - icon
Cykell logo - icon
Cykell logo - icon
Cykell logo - icon

Dit product is niet beschikbaar voor het door jou geselecteerde model.

Through Bar

Dakdragers


De uitgebreide Through Bar biedt meer draagcapaciteit met superieure aerodynamische prestatie en de minst gemiddelde weerstand.

Draagcapaciteit : 75 kg (per paar)

Verschillende kleuren mogelijk1 kleur mogelijk

Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt Download onze folder
Kenmerken

Als u zoekt naar uitgebreide draagcapaciteit, kijk dan niet verder dan de Through Bar. De prachtig ontworpen en doordacht gemaakte Yakima gaat verder dan de montagepunten en biedt uw systeem extra ruimte om meer te kunnen vervoeren.

  • Het aerodynamische profiel vermindert geluid en weerstand tot 70%
  • Wordt geïnstalleerd met voertuigspecifieke Whispbar SmartFoot-hulpkit
  • T-slot voor naadloze montage van Whispbar-accessoires
  • Met Whispbar SmartFill-technologie om accessoires snel te installeren
  • PerformaRidge controleert de laminaire luchtstroom over de balk om weerstand en windgeluid te verminderen
  • Inclusief Integrated Lock System (ILS)
Bar Aerodynamica

De schoonheid van Whispbar gaat dieper dan de oppervlakte. De gestroomlijnde, vleugelachtige balkvorm met aerofolie, het PerformaRidge™-ontwerp en onze PerformaFill™-technologie versterken de prestaties. Kruisbalken vormen niet langer een obstakel. De aerodynamica van dit ontwerp verwijdert weerstand en geluid bijna volledig. Het resultaat is een stille, brandstofefficiënte rit die jaren meegaat en zelfs de strengste normen overtreft.

Whispbar SmartFoot Techologie

Whispbar SmartFoot is een montagesysteem dat op unieke wijze naadloos aan uw voertuig gemonteerd kan worden. De slanke Whispbar SmartFoot-hulpkits dienen als basis voor uw drager en zijn snel en eenvoudig te installeren.

De Whispbar SmartFoot-dakdragerhulpkits zijn specifiek ontworpen voor het merk en model van uw auto en zorgen voor een pure en veilige pasvorm.

En Whispbar SmartFoot is echt modulair - als u een drager wilt plaatsen op een ander voertuig met een gelijke vorm, dan heeft u alleen een nieuwe Whispbar SmartFoot-dakdragerhulpkit nodig - een heel nieuw rek halen is niet nodig.