Cykell logo - icon
Cykell logo - icon
Cykell logo - icon
Cykell logo - icon
Cykell logo - icon

Dit product is niet beschikbaar voor het door jou geselecteerde model.

Flush Bar

Dakdragers


De Flush Bar vermengt zich naadloos met het ontwerp van uw voertuig, terwijl het tegelijkertijd superieure aerodynamische prestaties biedt.

Draagcapaciteit : 75 kg (per paar)

Verschillende kleuren mogelijk1 kleur mogelijk

Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt Download onze folder
Kenmerken

Haal alles uit uw dakdrager, zonder in te leveren op stijl. We introduceren de Flush Bar - een ontwerp dat naadloos geïntegreerd wordt in het ontwerp van uw wagen en zorgt voor een slank maar sportief silhouet. Gemaakt volgens de exacte specificaties om te zorgen voor de minst gemiddelde weerstand en sterk verlaagde geluidsniveaus.

  • Het aerodynamische profiel vermindert geluid en weerstand tot 70%
  • Wordt geïnstalleerd met voertuigspecifieke Yakima SmartFoot-hulpkit
  • T-slot voor naadloze montage van Yakima-accessoires
  • Met Yakima SmartFill-technologie om accessoires snel te installeren
  • PerformaRidge controleert de laminaire luchtstroom over de balk om weerstand en windgeluid te verminderen
  • Inclusief Integrated Lock System (ILS)
Bar Aerodynamica

De pracht van Yakima zit niet alleen aan de oppervlakte. Een gestroomlijnde vleugelachtige vorm van de stang, het PerformaRidge™-ontwerp en onze PerformaFill™-technologie zorgen voor de beste prestaties. Niet langer zijn dwarsstangen een belemmering. Het aerodynamische ontwerp reduceert weerstand en geluid tot bijna nul. Het resultaat is een stille, zuinige rit gedurende vele jaren die zelfs de meest veeleisende normen overtreft.

YAKIMA Smartfoot Techologie

Yakima SmartFoot™ is een bevestigingssysteem dat als geen ander naadloos op je voertuig aansluit. De elegante Yakima SmartFoot-bevestigingssets zijn de basis voor je drager en zijn snel en eenvoudig te installeren.

Yakima SmartFoot-bevestigingssets voor dakdragers zijn speciaal ontwikkeld voor het merk en model van je voertuig, zodat het precies en veilig past.

En Yakima SmartFoot is echt modulair —Als je een drager op een ander voertuig van vergelijkbare grootte wil monteren, hoef je alleen maar een nieuwe Yakima SmartFoot-bevestigingsset te kopen en je kunt het overzetten —het is niet nodig om een geheel nieuw rek te kopen.